Συχνές ερωτήσεις

Περιεχόμενο με δυνατότητα σύμπτυξης

Ποιά είναι η ελάχιστη παραγγελία που μπορώ να κάνω σε προσκλητήρια;

Η ελάχιστη παραγγελία προσκλητηρίων είναι 50 τεμάχια.

Πόσο καιρό νωρίτερα πρέπει να παραγγείλω τα προσκλητήριά μου;

Ένας μέσος χρόνος αποστολής των προσκλητηρίων στους καλεσμένους σας είναι 4 με 6 εβδομάδες πριν το γάμο. Σε αυτόν τον χρόνο πρέπει να συνυπολογίσετε και τις τυχόν ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει ο γάμος σας, όπως π.χ. αν είναι σε κάποια άλλη πόλη από αυτή της διαμονής ή αν υπάρχουν καλεσμένοι από διάφορα μέρη. Πλέον, υπολογίστε για τα έτοιμα προσκλητήρια περίπου 15 μέρες και για τα custom made περίπου 25 μέρες για να φτάσουν στα χέρια σας!

Έκανα αγορά προσκλητηρίου. Πως μπορώ να αποστείλω το κείμενο που θέλω;

Μετά την πραγματοποίηση της αγοράς, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για να συζητήσουμε το κείμενο που θέλετε να γράψουμε.

Στα προσκλητήρια που είναι ήδη στο eshop δεν πραγματοποιούνται αλλαγές στα χρώματα και στα σχέδια της μακέτας.

 Τι γίνεται σε περίπτωση ορθογραφικού λάθους;

Αφού σας σταλεί το τελικό δείγμα της μακέτας, θα πρέπει να γίνει λεπτομερής έλεγχος από εσάς για πιθανά ορθογραφικά λάθη. Μετά την τελική έγκρισή σας δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Μπορώ να αλλάξω σχεδιαστικά τη μακέτα που θέλω;

Βεβαίως! Μπορείτε να γράψετε τις αλλαγές που θέλετε στο πλαίσιο των σχολίων και εμείς θα σας απαντήσουμε για τυχόν διαφοροποιήσεις στο τελικό κόστος.

Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα προσκλητήριο που είδα και μου άρεσε;

Βεβαίως! Μπορείτε να μας το σποστείλετε με mail στο info@mymagicmoment.gr. Πολιτική μας είναι να μην αντιγράφουμε άλλους συναδέλφους αλλά μπορούμε να εμπνευστούμε από αυτό που σας άρεσε και να σχεδιάσουμε κάτι παρεμφερές.

Ποια είναι τα στάδια για τον custom σχεδιασμό του προσκλητηρίου μου;

1. Μετά από επικοινωνία μαζί σας και συζήτηση σχετικά με τους άξονες που θα κινηθούμε, εντός 3 εργάσιμων ημερών σας αποστελλουμε 2 δείγματα μακέτας.

2. Επιλέγετε αυτό που είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλετε και πραγματοποιούμε τις τελικές αλλαγές (έως 2). Κάθε κύκλος αλλαγών απαιτεί έως 48 ώρες ανάλογα την πολυπλοκότητα.

3. Πριν την παραγωγη, προβαίνετε στην τελική έγκριση της μακέτας.

4. Κατόπιν εκτύπωσης της μακέτας και παραλαβής των φακέλων (περιπου 7 εργάσιμες), σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας με την ACS. Μετά την αποστολή της, λαμβάνετε τον αριθμό αποστολής για να ελέγχετε την πορεία μέχρι να φτάσει στην πόρτα σας.

Το προσκλητήριο θα εκτυπωθεί όπως το βλέπω στην οθόνη;

Το τελικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς χρωματικά σχετικά με τα χρώματα που εμφανίζονται. Το σχέδιο φαίνεται πάντα πιο φωτεινό και πιο ανοικτό στην οθόνη απ' ότι στο χαρτί.

Επιπλέον, κάποια χρώματα, όπως το νέον, όταν εκτυπώνονται σε χαρτί δεν αναπαράγονται καλά και εμφανίζονται πιο μουντά σε σχέση με αυτό που φαίνεται στην οθόνη.

Μπορώ να δω κάποια δείγματα πριν αποφασίσω;

Βεβαιως! Μπορούμε να σας αποστείλουμε δείγματα προσκλητηρίων με φακέλους για να δείτε χειροπιαστά την ποιότητά μας.

Σας αποστέλλουμε έως 3 δείγματα με χρέωση των μεταφορικών (3,50€). Εάν θέλετε παραπάνω δείγματα, η χρέωση είναι 0,50€ ανά δείγμα.

Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής μεγέθους του προσκλητηρίου;

Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος μόνο του προσκλητηρίου ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ανάλογα μεταβάλλεται και το μέγεθος του φακέλου. Επικοινωνήστε μαζί μας για το τελικό κόστος.

Μπορεί κάποιο προσκλητήριο γάμου να γίνει για βάπτιση;

Βεβαίως, όλα τα προσκλητήρια γάμου μπορούν να προσαρμοστούν για βάπτιση ή για γάμο- βάπτιση και το αντίθετο.

Γιατί δεν βλέπω το σχέδιο του προσκλητηρίου μου και στα printables ή στις μπομπονιέρες;

Όλα τα σχέδια προσκλητηρίων εκτυπώνονται σε όλα τα printables και προσαρμόζονται και αντίστοιχα στις μπομπονιέρες. Τα σχέδια που έχουν ανέβει είναι ενδεικτικά.