προσκλητήρια κατά παραγγελία

Γιατί να μας επιλέξετε...

Eπιλέγοντας το My magic moment, δεν θα χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς ως προς το στυλ και την ποιότητα ή να στείλετε προσκλήσεις που δεν δίνουν τον κατάλληλο τόνο για την ημέρα σας. Άλλωστε οι πρώτες εντυπώσεις είναι το παν!

Έχοντας δουλέψει με τόσα ζευγάρια, γνωρίζουμε πόσο αγχωτική μπορεί να είναι η οργάνωση ενός γάμου, οπότε αφήστε μας να βοηθήσουμε. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, μη διστάσετε να απευθυνθείτε - ακόμα κι αν νιώθετε πελαγωμένοι από όλο τον προγραμματισμό του γάμου που έχετε μπροστά σας και χρειάζεστε συμβουλές από πού να ξεκινήσετε, θα είμαστε σε θέση να σας συμβουλεύσουμε και να σας ξεκινήσουμε.

Πως κοστολογούνται τα πολυτελή προσκλητήρια;

Η παραγωγή των προσκλητηρίων ξεκινά πολύ πριν αυτά καταχωρηθούν και είναι διαθέσιμα για αγορά στον ιστότοπο. Πολύς χρόνος αφιερώνεται μήνες πριν από την κυκλοφορία ερευνώντας τις τάσεις και τα χρώματα για να διασφαλίσουμε ότι αυτό που σχεδιάζουμε θα είναι up to date. Σχεδιάζουμε μεμονωμένα τα στοιχεία κάθε σχεδίου και δημιουργούμε με κόπο και μεράκι όμορφες συνθέσεις που απαρτίζουν το τελικό σχέδιο. Διαθέτουμε και χρησιμοποιούμε μόνο την υψηλότερη ποιότητα χαρτιού και υλικών και μόλις δημιουργήσουμε ένα νέο σχέδιο, το δοκιμάζουμε διεξοδικά στις εγκαταστάσεις παραγωγής για να διασφαλίσουμε ότι πληροί τα εξαιρετικά μας πρότυπα. Μόνο όταν το σχέδιο έχει περάσει από όλα τα διαφορετικά στάδια και έχει εγκριθεί, θα εμφανιστεί στον ιστότοπο.

Προσφέρουμε premium ποιότητα και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε όλα τα μοναδικά μας προϊόντα!

Για οποιαδήποτε βοήθεια ή ερώτηση μπορείτε άμεσα να μιλήσετε με έναν έμπειρο σύμβουλο είτε στο τηλέφωνο είτε μέσω email είτε μέσω social media, χωρίς να περιμένετε εβδομάδες μία απάντηση.