Τι θα βρείτε σε εμάς...

Σίγουρα θα μπορούσατε να κάνετε κλικ και να εκτυπώσετε το προσκλητήριό σας από οποιοδήποτε διαδικτυακό κατάστημα, αλλά σας αξίζει κάτι καλύτερο! Η ημέρα του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας αξίζει να έχει την πρέπουσα σημασία... Κάντε, λοιπόν, το κάτι ξεχωριστό!
Όλες οι προσκλήσεις και οι μπομπονιέρες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας μπορούν να προσαρμοστούν. Μπορείτε να επιλέξετε χρώματα, γραμματοσειρές, δεσίματα, κορδέλες κ.λπ. Δεν περιορίζεστε σε αυτά που βλέπετε στο διαδίκτυο. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες! Κάθε πρόσκληση και κάθε μπομπονιέρα συναρμολογείται από εμάς προσωπικά, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα λάβετε ακριβώς αυτό που παραγγείλατε.
Η εξυπηρέτηση των πελατών είναι το πιο σημαντικό μέρος της λειτουργίας μιας επιχείρησης... Επικοινωνία, ικανοποίηση πελατών, premium προϊόντα αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα στο My magic moment! Είτε σχεδιάζετε το γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας ή οργανώνετε το παρτυ γενεθλίων του ή προγραμματίζετε τα εγκαίνια του νέου σας καταστήματος είμαστε εμείς εδώ να σας βοηθήσουμε!

Και για τις επιχειρήσεις, αναλαμβάνουμε την custom σχεδίαση και την εκτύπωση των προσκλήσεων και των καρτών για οποιαδήποτε ανάγκη σας!